Bakken in oven
Bak het ontdooide brood gedurende ca. 12 -15 minuten in een voorverwarmde oven van ca. 200 °C.
De Waallander Bruin is een biologisch brood bereid met desem gebakken in traditioneel broodblik. Door zijn vorm gaan er 24 sneden uit van 14 mm en is er weinig snijverlies. Bijzonder geschikt voor sandwiches en tosti's of stoere sneden brood.
Ingrediënten: VIJFGRANENMEEL* (VOLKOREN TARWE-/SPELTMEEL*, TARWE-/ROGGEBLOEM*, HAVER-/ROGGE-/maïsvlokken*), TARWEMEEL*, water, GEFERMENTEERDE TARWE/ROGGE*, MOUTEXTRACT (GERST)*, bakkerszout, gist, meelverbeteraar: ascorbinezuur, enzymen (TARWE)
(*van biologische teelt). In onze bakkerij worden sesamzaad, gluten, eieren, soja, melkeiwit en lactose verwerkt.Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1065 / 253 |
Vetten | 1,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
transvetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 49,8 g |
waarvan suikers | 1,9 g |
Vezels | 5,3 g |
Eiwitten | 8,1 g |
eiwit plantaardig | 8,1 g |
eiwit dierlijk | 0 g |
Zout | 1,1 g |
toegevoegd suiker | 0 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52