Het belang van deze twee punten in onze dagelijkse processen is enorm belangrijk voor u en voor ons. Als één van de eerst begonnen wij met HACCP en ISO 9001 om dit te waarborgen. Sinds 2020 toetsen wij onze processen periodiek aan de externe normen volgens ISO 22000.
Waarom ISO 22000?
ISO 22000 is de basis voor een internationaal ISO-voedselveiligheids-certificaat. Dit is gebaseerd op de HACCP en de management principes volgens ISO en kunt u zien als de 'best of both worlds'. Dit sluit het best aan bij één van de belangrijkste normen in onze branche en daarom kozen wij ervoor om over te stappen.
Met dit certificaat tonen wij aan dat we onze processen door een onafhankelijk instituut laten controleren en wij deze controle periodiek opvolgen.
Meer dan een certificaat!
Ook richt ISO 22000 zich op het continu en doelgericht verbeteren. Dit betekent dat naast de moeite die we erin hebben gestoken om de certificering te krijgen, Horecavo B.V. haar processen verder verbetert en dagelijks aandacht blijft houden.
In dit verband zijn er nog de sleutelbegrippen gedrag en discipline. Hierbij tonen wij betrokkenheid en dit reflecteert in de dagelijkse, persoonlijke dienstverlening en de persoonlijke participatie die Horecavo zo sterk maakt.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52