Frituren
Vijf minuten frituren op 200 graden wanneer de snack bevroren is, 4 minuten wanneer de snack ontdooit is.
Geen feest compleet zonder de Bieterbal!
Groente in de hoofdrol. Een mooie trend die je steeds vaker ziet. Jonathan Karpathios begon hier 15 jaar geleden al mee en was een van de pioniers in Nederland. In zijn restaurant Vork en Mes stond jarenlang een bijzondere snack op de kaart: de Bieterbal. Een bitterbal die net zo lekker is als de traditionele variant, maar wel veel beter voor de wereld: veganistisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Hij besloot deze snack op de markt te brengen en won daarmee de Karel de Vos award voor zijn gastvrije en duurzame bijdrage in het vak.
Bietensap (water, zout, geblancheerde bieten) 70% bieten*, TARWEBLOEM, plantaardige olië* ( palm-, raap- en kokosolie in wisselende verhouding), edelgist, ui*, knoflook*, lavas*, sinaasappelschil*, specerijen, zout, gist. * = van biologische oorsprong
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 724 / 173 |
Vetten | 5,7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,4 g |
Koolhydraten | 23,6 g |
waarvan suikers | 5,5 g |
Eiwitten | 4,9 g |
Zout | 0,7 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52