Koken
Kook de pasta in een pan met ruim kokend gezouten water gedurende 1,5 minuut. Zodra de pasta in het water ligt deze los roeren.
pasta (ravioli) (TARWEmeel 37%, gepasteuriseerd vrije-uitloopEI, water), bospaddestoelen en truffel (Bospaddestoelenmix 45% (MELK, lactose) (ricotta (wei uit MELK, zout, citroenzuur), champignons 13%, kastanje champignons 6.6%, portobello 4.05%, broodkruim (TARWE, ROGGE), zout, peper wit), salsa tartufo (funghi champignons, zwarte zomertruffel 10%, extravergine olijfolie, zwarte olijven, zout, kruiden) 5%)
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 791 / 187 |
Vetten | 3,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,3 g |
Koolhydraten | 30 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
Eiwitten | 8,6 g |
Zout | 0,68 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52