Koken
Kook de pasta in een pan met ruim kokend gezouten water gedurende 1,5 minuut. Zodra de pasta in het water ligt deze los roeren.
pasta (ravioli) 50% (TARWEmeel 37%, gepasteuriseerd vrije-uitloopEI, water), Bospaddestoelen en peterselie 50% (peterselie (vers) 0.18%, champignons 11%, ricotta (wei uit MELK, zout, citroenzuur), zout, peper wit, broodkruim (TARWE, ROGGE))
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 841 / 199 |
Vetten | 4,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,8 g |
Koolhydraten | 31 g |
waarvan suikers | 0,5 g |
Eiwitten | 9,7 g |
Zout | 0,66 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52