Frituren
Laat voor een optimaal bakresultaat de bitterballen langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur en zorg dat de croquetten voldoende ondergedompeld en los van elkaar liggen. Gebruik bij voorkeur arachide olie. Baktijden: Ontdooid ± 3 min 175°C of Bevroren ± 5 min 175°C
KREEFT BITTERBAL Deze bitterbal van kreeft verdient een plekje op uw bittergarnituur plateau. De mooie salpicon onderscheidt zich in kleur en door een fijne subtiele smaak. Aan de basis ragout zijn ingrediënten als cognac, verse knoflook en basilicum toegevoegd. Een royale kreeftvulling van 22% en het brosse korstje geven deze de authentieke Holtkamp Horeca bitterbal een fijne smaak.
KREEFTEN bouillon (Water, SOEPLANGOUSTINE, GARNALENPULP, Uitjes, Gember (vers), Knoflookteentje, Peper (spaans)), ROOMBOTER, Uitjes, Tomatenpuree (Tomaat, Zout), Bonaire Bloem (TARWE), Zout, Nootmuskaat, Witte peper, ZOUTE DOOIER (EIGEEL (scharrel) (E330, E202), Zout), SLAGROOM Suikervrij (Room, E407), Cognac, Tabasco (Peper (rood), Azijn (natuur) ), Citroensap, Basilicum, Gelatine, RIVIERKREEFT VLEES, EIWIT (SCHARREL), DOOIER (GEPASTEURISEERD), Maizena (Maiszetmeel), Patiwit (MELKBESTANDDELEN DROOG, E330, E500, E410), Risso Chef (Zonnebloemolie, PALMOLIE, KOOLZAADOLIE, E900), Paneermeel Fijn (Water, Zout, Gist, TARWEBLOEM (TARWE EIWITTEN)), Paneermeel Grof (Water, TARWEBLOEM (TARWE EIWITTEN), Gist, Zout)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 597 / 143 |
Vetten | 6,4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,6 g |
Koolhydraten | 11,7 g |
waarvan suikers | 0,4 g |
Eiwitten | 7,5 g |
Zout | 0,48 g |
natrium | 0,19 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52