Wellen
De benodigde blaadjes 5 minuten in koud water weken, en voorzichtig uitknijpen. Bij warme gerechten de uitgeknepen gelatine direct in de warme massa roeren. De gelatine lost dan direct op. Bij koude gerechten (ook bij slagroom) de uitgeknepen gelatine in een beetje warm water oplossen. De koude massa beetje bij beetje door de gelatine roeren - nooit omgekeerd! Tenminste 4 uur in de koelkast zetten.
De Bladgelatine Helder van Dr. Oetker Professional is heldere gelatine verdeeld in dunne blaadjes. Dit product heeft een geleerkracht van 150 Bloom en is geschikt voor het verstevigen van desserts en vruchtengelei.
100% gelatine (varkens)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1444 / 336 |
Vetten | 0,6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 83 g |
Zout | 1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52