Strooi de mie nestjes al roerend in ruim kokend water en blijf roeren tot het water weer kookt. Voeg desgewenst zout of Honig Professional Rundvleesbouillon naar smaak toe. Kook de mie ca. 8-10 minuten gaar. Laat de mie uitlekken en meng het direct met de ingrediënten: vlees, groente en olie. Voor de verwerking op een later tijdstip: na het koken eerst koud spoelen en vermengen met olie. Kooktijd: 8-10 minuten.
Honig mie nestjes zijn in 1950 geïntroduceerd en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De Honig mie nestjes worden gemaakt van een extra kwaliteit tarwe, die zorgt voor een unieke smaak én beet. Mede hierdoor zijn de Honig mie nestjes al jarenlang de favoriet van Nederland. Door het toevoegen van verse ingrediënten maak je zo een lekker miegerecht. De mie is verpakt in een doos van 5 kg en is kookbestendig.
Durum TARWEGRIES Kan sporen bevatten van kippenei.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1500 / 355 |
Vetten | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 72 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 0,03 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52