Koken
Strooi de gesneden mie al roerend in ruim kokend water en blijf roeren tot het water weer kookt. Voeg desgewenst zout of Honig Professional vleesbouillon naar smaak toe. Kook de mie stengels in ca. 15 minuten gaar. Voor kleinere hoeveelheden (ca. 1 kg) een langere kooktijd (ca. 17 minuten). Laat de mie uitlekken of in de au bain marie staan en voeg wat olie toe. Voor de verwerking op een later tijdstip, na het koken eerst koud spoelen. Kooktijd: 15 minuten
Honig mie nestjes zijn in 1950 geïntroduceerd en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De Honig mie nestjes worden gemaakt van een extra kwaliteit tarwe, die zorgt voor een unieke smaak én beet. Mede hierdoor zijn de Honig mie nestjes al jarenlang de favoriet van Nederland. Door het toevoegen van verse ingrediënten maak je zo een lekker mie gerecht. De mie is verpakt in een doos à 4kg (2 binnenzakken) en is kookbestendig.
Durum TARWEGRIES, KIPPENEI-eiwit.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1495 / 355 |
Vetten | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 71 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0,1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52