Meerdere bereidingswijzen
Conimex Sambal Manis heeft als basis vers gemalen lomboks die naar authenthiek recept gebakken zijn met fijne oosterse kruiden zodat een volle milde smaak is ontstaan. Sambal Manis is een heerlijke milde smaakmaker die bij de oosterse maaltijd niet op tafel mag ontbreken. Sambal Manis past ook uitstekend bij snacks, op (pinda-)kaas, bij groenten en door de omelet.
Conimex Sambal Manis is een sambal met een kruidige, licht scherpe smaak. Deze authentieke sambal is gemaakt van gemalen en gebakken lomboks (kleine chilipepers). Dit product geeft smaak aan oosterse gerechten. De sambal is te gebruiken als marinade of om smaak te geven aan sauzen en jus. Probeer ook eens een van de andere sambalvarianten van Conimex.
Sambal Oelek 38% (rode chilipeper1 33%, zout, voedingszuur (E270)), suiker, melasse, gebakken ui 11% (ui, zonnebloemolie), water, zout, raapzaadolie, azijn, tamarindepoeder, GARNALENPOEDER, conserveermiddel (E202). 1Duurzaam geteelde ingrediënten.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 900 / 215 |
Vetten | 5,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 g |
Koolhydraten | 39 g |
waarvan suikers | 29 g |
Vezels | 2,2 g |
Eiwitten | 1,8 g |
Zout | 8,6 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52