Meerdere bereidingswijzen
Conimex Sambal Badjak heeft een heerlijke volle smaak door de uitgelezen kruidenmelange. Toegevoegd aan vers gemalen lomboks en authentieke ingrediënten en met de meeste zorg gebakken is het resultaat een milde, kruidige smaakmaker. Sambal Badjak past uiteraard prima bij de oosterse maaltijd maar doet het bijvoorbeeld ook prima bij vleesgerechten, in jus en in sauzen
Conimex Sambal Badjak is een sambal met een kruidige smaak. Deze authentieke sambal is gemaakt van gemalen en gebakken lomboks (kleine chilipepers). Dit product geeft smaak aan oosterse gerechten. De sambal is te gebruiken als marinade of om smaak te geven aan sauzen en jus. Probeer ook eens een van de andere sambalvarianten van Conimex.
Sambal Oelek 54% (rode chilipeper 47%, zout, stabilisator (E270), conserveermiddel (E202)), gebakken ui 8% (ui, zonnebloemolie), bruine suiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), water, suiker, raapzaadolie, maltodextrine, zout, kokos, azijn, gember 0,3%, knoflook 0,2%, GARNALENPOEDER, conserveermiddel (E202).
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 827 / 198 |
Vetten | 8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2,2 g |
Koolhydraten | 28 g |
waarvan suikers | 17 g |
Vezels | 2,9 g |
Eiwitten | 1,9 g |
Zout | 8,9 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52