Meerdere bereidingswijzen
Schudden voor gebruik.
Ontdek Conimex Ketjap Manis: laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen, daar zijn ze dol op Ketjap Manis! Conimex Ketjap Manis is een zoete sojasaus, die wordt gemaakt van sojabonen, volgens authentiek Indonesisch recept. De Conimex Ketjap Manis is de zoete variant van de heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. Ketjap Manis is lekker om je wokgerechten meer smaak te geven of om te gebruiken voor het marineren van vlees. Het geeft bovendien een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen. Zo is het bijvoorbeeld erg lekker bij Indonesische gerechten zoals nasi, bami en saté. Over Conimex: Al sinds 1932 zorgt Conimex ervoor dat heerlijke Oosterse smaken in Nederland verkrijgbaar zijn. Met Conimex producten maak je thuis in een paar stappen heerlijke, pittige Aziatische gerechten. Gebruik lekkere smaakmakers zoals kroepoek, gebakken uitjes, ketjap en sambal om jouw maaltijden elke keer weer anders te laten smaken.
Suiker, sojasaus 26% (water, SOJABOON, TARWE, zout), water, melasse, zout, gemodificeerd zetmeel, gebrande suikerstroop, conserveermiddel E202, aroma.
Product | |
Per 100 ml | |
Energie (kJ / kcal) | 1025 / 245 |
Vetten | < 0,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | < 0,1 g |
Koolhydraten | 57 g |
waarvan suikers | 49 g |
Vezels | < 0,5 g |
Eiwitten | 3,4 g |
Zout | 7,3 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52