Go-Tan Ketjap Manis
De echte oosterse traditie is voor Go-Tan samen aan tafel genieten van eten. Daarbij mag onze Ketjap Manis natuurlijk niet ontbreken. Go-Tan Ketjap Manis is een breed toepasbare zoete indonesische saus, o.a. gemaakt van de beste sojasaus. Ketjap wordt gebruikt als marinade voor saté en BBQvlees of als ingrediënt in sudder- en wokgerechten. Maar Pindasaus, Nasi, Bami of gebakken vis kan er ook goed mee op smaak gebracht worden.
Melado, water, sojasaus (water, 1,2% SOJABONEN, TARWE, zout), zout, kleurstof (karamel), voedingszuur (citroenzuur)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 959 / 226 |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 51 g |
waarvan suikers | 48 g |
Eiwitten | 5,4 g |
Zout | 3,6 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52