Meerdere bereidingswijzen
Pan/au-bain-marie: Leg de gesloten binnenzak circa 15 minuten in heet maar niet kokend water. Magnetron: Verpakking openknippen of een paar gaatjes inprikken. Op een bord in de magnetron leggen en gedurende 1½ minuut op 600 Watt verwarmen (per rookworst 30 sec. bij 600 Watt). Laat de rookworst 1 min. staan alvorens te serveren.
Unox Rookworst Profesioneel is een kruidige, sappige worst. De worst staat bekend om de karakteristieke volle en stevige smaak. Warm te maken in een pan met water, combi-steamer, warmtebrug, au bain-marie of warmtekast. De rookworst heeft 1 ster van het Beter Leven keurmerk. Lekker bij gerechten zoals stamppotten, stoofschotels en winterse soepen. De rookworst is zeer geschikt als snack, stevig tussendoortje of op een broodje.
Varkensvlees1 94%, water, mineraalzout (kalium), rundercollageen, zout, stabilisator (E451, E452), voedingszuur (citroenzuur), natuurlijke aroma's, antioxidant (ascorbinezuur, rozemarijnextract), conserveermiddel (E250), rookaroma. 1Beter Leven keurmerk 1 ster
Product | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 1161 / 277 | 929 / 222 | 11 / 11 |
Vetten | 24 g | 19 g | 27% |
waarvan verzadigde vetzuren | 9,4 g | 7,5 g | 38% |
Koolhydraten | < 0,5 g | < 0,5 g | 1% |
waarvan suikers | < 0,5 g | < 0,5 g | 1% |
Vezels | < 0,5 g | < 0,5 g | 0% |
Eiwitten | 15 g | 12 g | 24% |
Zout | 1,7 g | 1,3 g | 22% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52