Dit betreft een uitlopend artikel. Nadat de voorraad verkocht is, wordt dit artikel uit het assortiment genomen. Wenst u aanvullende informatie, laat dit dan aan onze medewerksters van de verkoop binnendienst weten. Wij helpen u graag verder.
Frituren
Het bevroren product in de frituur verhitten bij 160-165°C gedurende 4:30-5:30 minuten tot deze volledig gaar is.
Handgesneden roodbaarsfilet naar Japans recept.
88% DIEPZEEROODBAARS [VIS] (Sebastes metella), marinade (water, zout, suiker, witte peper, VISbouillon (zout, smaakversterkers (E621, E635), glucose, gerookte gedroogde BONITO (VIS), gedroogde KOGELTONIJNvlokken [VIS] (Auxis rochei), gedroogde VALSE TONIJNvlokken [VIS] (Auxis thazard), gistextract [GERST], shiitake poeder, zeewier poeder), gember, knoflook), aardappelzetmeel
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 462 / 110 |
Vetten | 2,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,5 g |
Koolhydraten | 5 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 1,03 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52