Bakken in oven
Plaats de producten op bakplaten. Ontdooitijd: ca. 30 minuten. Bak met een beetje stoom. Baktijd: 8-10 minuten. Baktemperatuur: ca. 210-220 ° C (wagenoven) of ca. 180 ° C in een heteluchtoven. ONTDOOIDE PRODUCTEN NOOIT HERINVRIEZEN.
Met de dunne korst en stevige kruim is het rozenbroodje wit van Banquet d'Or® bij uitstek geschikt om van te genieten. Het robuuste broodje wordt ondersteboven gebakken en handmatig gekeerd. Zo krijgt elk broodje een ruw gebakken korst, die sterk doet denken aan een roos, vandaar de naam. Elk broodje krijgt zo zijn eigen unieke uiterlijk. Na het bakken wordt elk broodje licht bebloemd. Dit broodje is geschikt voor bij het ontbijt, de brunch, lunch of om te beleggen met een burger. Het liefst vers, knapperig en warm uit de oven. Ook verkrijgbaar als rozenbroodje donker. Veganistisch Clean label RSPO Palm Certification: RSPO Credits Rustieke vorm van een roos Dunne korst en stevige kruim Bron van vezels
bloem (TARWE; ROGGE; TARWEmout); water; aardappelvlokken; gist; plantaardige oliën en vetten (palm; koolzaad); zout; TARWEgluten; TARWEkiemen; erwtvezel; meelverbeteraar (ascorbinezuur); gedesactiveerde gist.
Product | ||
Per 100 | Per portie | |
Energie (kJ / kcal) | 1051 / 248 | 946 / 223 |
Vet totaal | 2,3 g | 2 g |
waarvan verzadigd vet | 0,6 g | 0,6 g |
Koolhydraten totaal | 48 g | 43 g |
waarvan suikers | 2,6 g | 2,4 g |
Vezels | 2,9 g | 2,6 g |
Eiwit totaal | 7,2 g | 6,5 g |
Zout | 1,3 g | 1,2 g |
vitamine E (tocoferol) | 0,19 mg | 0,17 mg |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52