Bakken in oven
Het wordt aanbevolen om het product te laten ontdooien op kamertemperatuur gedurende 10/20 minuten voor het toppen. Plaats product onder de grill en bak met minimale ventilatie op ongeveer 240ºC gedurende 5/7 minuten.
Wat is een Pinsa Bun? Hetzelfde type deeg als een pinsa classica maar dan een broodjes vorm. Pinsa is een verrukkelijk deeg dat licht en luchtig is, met een knapperige buitenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant. Het heeft een langere rijstijd en maakt gebruik van een unieke mix van tarwe, soja en rijstmeel. Hierdoor is het deeg lichter verteerbaar en heeft het een unieke smaak en textuur. Het resultaat is een dunne, knapperige korst met een heerlijke luchtige structuur. Met authentieke kwaliteit die je zou verwachten bij een Italiaans restaurant, Italiaanse groothandel of Italiaanse winkel. Geniet van elke verrukkelijke hap en beleef de smaak van Italië!
TARWEbloem, water, rijstbloem, SOJAbloem, rijstgriesmeel, gejodeerd zout, extra vergine olijfolie, gedroogde TARWE zuurdesemstarter, gedroogd bakkersgist
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 957 / 226 |
Vetten | 1,8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 44 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1,8 g |
Eiwitten | 7,1 g |
Zout | 1,1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52