Deze melkchocolade Callets van Callebaut hebben een cacaopercentage van 37,8%. De chocoladedruppels zijn speciaal gemaakt om te smelten als fonteinchocolade. De fonteinchocolade met romige smaak is extra vloeibaar voor extra lang dipplezier! Het is een uniek recept rijk aan cacaoboter waardoor tempereren niet nodig is. De melkchocoladesmaak is karamelachtig en lieflijk romig met een zuivere cacaokern. • De fonteinchocolade is extra vloeibaar voor extra lang dipplezier • Uniek recept maakt temperen niet nodig • Intense chocoladesmaak • Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacaobonen uit Ghana, Ivoorkust en Ecuador • Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct Over Callebaut Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Ingrediënten: suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; cacaomassa ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 2447 / 585 |
Vetten | 40,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 24 g |
Koolhydraten | 48 g |
waarvan suikers | 47 g |
Eiwitten | 6,6 g |
Zout | 0,19 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52