1. Schudden voor gebruik. 2. Opkloppen tot de gewenste structuur bereikt is (2 tot 5 min.) 3. Smaak toevoegen indien gewenst. 4. De opgeklopte basis portioneren met een spatel of een spuitzak, afhankelijk van de gekozen applicatie. 5. Ca. 2u laten opstijven in de koelkast. Decoreren en serveren. Tip: Indien u een zoetere smaak wenst, kunt u suiker toevoegen vóór het opkloppen. Optimale verwerkingstemperatuur tussen +2°C en +7°C.
Debic Cream Plus Mascarpone is een verrijkende en gebruiksklare mix van room en mascarpone die te verwerken is in zowel warme als koude toepassingen. Deze heerlijke room met mascarponesmaak (40% mascarpone) is de perfecte oplossing voor elke chef. Verkrijgbaar in 1 liter fles.
Mascarpone (ROOM 40% vet, zuurteregelaar: E330) (55%), magere MELK, plantaardige olie (palmpit, palm), suiker, EIGEEL, zoete karneMELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren: E471, E472b, stabilisatoren: E450, natuurlijk vanillearoma, kleurstof: kurkuma-extract
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1483 / 355 |
Vetten | 37 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 26 g |
Koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 3,3 g |
Eiwitten | 2,5 g |
Zout | 0,09 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52