Crème à la Carte van Callebaut® is een rijke ganache gemaakt van 60% witte chocolade. Deze basis bestaat uit vooraf getemperde witte chocolade (60%), room (22%) en een vleugje alcohol, wat resulteert in een heerlijk romige en zachte smaak met een aangenaam mondgevoel. De ganache heeft de juiste structuur om gebruikt te worden in gevormde confiserie, zoals pralines, chocoladerepen en chocolade cups, zonder dat tempereren nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is de ganache zacht te maken (niet meer dan 35°C) en in de holtes of gevormde chocoladeschelpen te spuiten. Bovendien heeft Crème à la Carte een unieke technische stabiliteit, waardoor het langdurig bewaard kan worden in afgesloten pralines. - Ganache met zoete, romige smaak en een vleugje alcohol. - Eenvoudig op te warmen - Gebruiksklaar - 60% witte chocolade. - Romige textuur. Over Callebaut: Callebaut creëert producten met de beste ingrediënten en een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Chefs, patissiers, bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen dagelijks op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Ingrediënten: Witte chocolade 59.0% ( suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma ) room ( MELK ) 23.0% ; suiker ; ingedikte wei ( MELK ) ; alcohol 5.0% ; MELK eiwitten
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1864 / 446 |
Vet totaal | 24,8 g |
waarvan verzadigd vet | 15 g |
Koolhydraten totaal | 43 g |
waarvan suikers | 42 g |
Eiwit totaal | 4,9 g |
Zout | 0,13 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52