Een klassieker in de Franse keuken. Waar de sjalot oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt, is deze door de Franse klassieke keuken op een culinair voetstuk gezet. Gehakte sjalot, fijn van smaak en direct te gebruiken. Ontwikkeld voor warme bereidingen zoals soepen, sauzen en ovenschotels.
Sjalot (70%), zonnebloemolie, zeezout (3%), water, zuurteregelaar (natriumwaterstofsulfaat), antioxidant (ascorbinezuur), stabilisator (guarpitmeel, xantheaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1139 / 283 |
Vetten | 25,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 5,8 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 10,1 g |
transvetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 11,9 g |
waarvan suikers | 5,5 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 1,8 g |
eiwit plantaardig | 1,8 g |
eiwit dierlijk | 0 g |
Zout | 2,75 g |
natuurlijke suiker | 5,5 g |
toegevoegd suiker | 0 g |
toegevoegd zout | 2,75 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52