Meerdere bereidingswijzen
Steenoven Bovenwarmte: 320°C Onder warmte: 280°C Bak de pizza in de voorverwarmde steenoven gedurende 4 - 5 min. Tip: draai de pizza af en toe voor een gelijkmatiger bakresultaat Combisteamer Baktemperatuur: 230°C Ventilatorsnelheid: 50% Verwarm de convectomaat voor op 250°C. Bak de pizza af op 230°C gedurende 4 - 5 min Bereiding kan per type oven verschillen
De Pizza Perfettissima Salame is een heerlijke voorgebakken 29 cmsteenovenpizza met Salami Milano, tomatensaus en mozzarella. Voeg deze salamipizza toe aan de menukaart en creëer in ongeveer 5 minuten een Italiaanse pizzabelevenis voor gasten.
TARWEBLOEM, 19% gezeefde tomaten, 14% MOZZARELLA KAAS, 9,0% salami (varkensvlees, spek, zout, dextrose, specerijenextracten, specerijen, aroma, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), water, raapzaadolie, zout, bakkersgist, suiker, olijfolie extra vierge, oregano, peterselie, uien, knoflook, peper, basilicum, geroosterde uien
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1058 / 252 |
Vetten | 8,6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,6 g |
Koolhydraten | 32 g |
waarvan suikers | 3,4 g |
Eiwitten | 11 g |
Zout | 1,4 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52