Bakken in oven
In de heteluchtoven (210˚C) gedurende ± 15 minuten.
Frituren
Vanuit de diepvries de Tatsuta direct in de frituur op 172°C bakken, ± 3,5 min.
De Tatsuta kipstukjes worden volgens oud Japans recept eerst gemarineerd in o.a. sojasaus, gember en sake. De stukjes kippendij (veel malser dan de kippenborst) worden vervolgens gecoat in een tempura beslag. Deze lichte gekruide Japanse lekkernij heeft een krokante bite en is in slechts enkele minuten in de frituur te bereiden.
Kippendijenvlees 71%, water, zetmeel (aardappel, tapioca, TARWE, mais), gemodificeerd zetmeel (E1422, E1420), plantaardige olie (palm), SOJAsaus (TARWE), rijstmeel, EIwit, zout, knoflook, gember, kipbouillonpoeder, gefermenteerde azijn, suiker, stabilisator (E451i), rijsmiddel (E500ii)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1000 / 239 |
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2,6 g |
Koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 0,7 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 1,2 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52