Bakken in oven
In de (hetelucht) oven (210˚C) gedurende circa 15 minuten.
Frituren
Vanuit de diepvries de Kara Age direct in de frituur op 172C bakken circa 3,5 min.
Kara Age ‘ka-RA-AH-geh’ is een Japanse kooktechniek waarbij het kippenvlees wordt gecoat in een mengsel van grof Japans paneermeel (Panko) en daarna wordt gefrituurd. De Kara Age is een krokant, licht gekruid hapje gemaakt van mals kippendijenvlees. Dit luxe, Japanse borrelhapje is rijk van smaak en in slechts enkele minuten in de frituur te bereiden.
85% kippendijenvlees, paneermeel (TARWEmeel, plantaardige olie (zonnebloem)), gistextract, suiker, dextrose, rijsmiddelen (E500ii, E450i), natuurlijk en gemodificeerd tapiocazetmeel, kruiden, MELKpoeder, EIwitpoeder, SOJAsaus (TARWE), paprika-extract, uienpoeder, knoflookpoeder, verdikkingsmiddelen (E415, E412), antiklontermiddel (E551), gemodificeerd zetmeel (E1422, E1420)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1126 / 269 |
Vetten | 17 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,5 g |
Koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 1,5 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 2,1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52