Koken
de diepgevroren pasta in licht gezouten water gedurende 2 minuten koken. Laten uitlekken en mengen met de gewenste saus.
Verwarmen
In de pan: de diepgevroren pasta samen met de gewenste saus gedurende 4 minuten verwarmen.
Voorgekookte ingevroren Italiaanse eierpasta van durum tarwegries opgerold in een nestje. Breedte tagliatelle 8 mm, gewicht per nestje ± 28 gram. Bereiding: het bevroren product ± 2 minuten in (gezouten) kokend water leggen of samen met een gewenste saus 3 minuten verwarmen.
72% durum TARWEgries, 14.4% vers EI , water
Het product bevat GLUTEN en EI. Kan sporen bevatten van MELK en WEEKDIERENGMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1146 / 274 |
Vetten | 2,2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,7 g |
Koolhydraten | 53,7 g |
waarvan suikers | 1,4 g |
Eiwitten | 9,8 g |
Zout | 0,04 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52