Hoge stabiliteit in warme bereidingen en bij opkloppen. Stabiel in warme bereidingen. Schift niet, zelfs niet bij hoge temperaturen. Stabiel in zure bereidingen. Bestand tegen de opname van zure en alcoholische ingrediënten. Au Bain-marie stabiel. Schift niet en vormt geen vel. na 2 uur in au bain-marie (80°C). Snelle binding. Een kortere reductietijd en dus een hoger rendement. 2,5 keer meer volume wanneer opgeklopt. Vloeistof of suiker kunnen worden toegevoegd tijdens het kloppen.
Blue Band Slagroom voor Koken & Opkloppen 31% is een room met 31% vet op basis van karnemelk en plantaardige oliën. Deze roomvervanger geeft snelle binding, opgeklopt tot 2,5 keer meer volume en is daardoor uitstekend te gebruiken als basis of ingrediënt in soepen, sauzen, desserts of als slagroom. Stabiel bij hoge temperatuur, au bain-marie (schift niet en vormt geen vel) en geeft ook een stabiel resultaat in gerechten met zuren of alcohol. Te gebruiken als ongezoete room, maar tijdens het opkoppen kan eenvoudig suiker worden toegevoegd. Blue Band Cream 31% vet is glutenvrij en geschikt voor een vegetarisch dieet. Handzaam verpakt in een literverpakking.
KARNEMELK (68%), plantaardige oliën (30%) (volledig geharde palm, kokos, palm), gemodificeerd maïszetmeel, emulgatoren (E473, E471, E322 (bevat SOJA)), KARNEMELKPOEDER (0,3%), verdikkingsmiddelen (E412, E410)
Product | |
Per 100 ml | |
Energie (kJ / kcal) | 1365 / 326 |
Vetten | 31 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 29 g |
Koolhydraten | 4,4 g |
waarvan suikers | 3,6 g |
Eiwitten | 2,4 g |
Zout | 0,13 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52