Optimale opkloptemperatuur tussen +2°C en +7°C.
Voor koken en opkloppen Varieer in gemak Debic Slagroom is veelzijdig in gebruik. Geslagen en ongeslagen verwerkbaar in grenzeloos veel toepassingen. Perfect verwerkbaar in de lekkerste desserts of in warme gerechten. Tel daar de échte volle roomsmaak bij op en Debic Slagroom vormt een waardevolle kracht in uw keuken. Looking for more information & inspiration? Visit us on www.debic.com
SlagROOM, stabilisator: carrageen
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1409 / 337 |
Vetten | 35 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 25 g |
Koolhydraten | 3 g |
waarvan suikers | 3 g |
Eiwitten | 2,3 g |
Zout | 0,08 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52