Bakken pan
Leg de Gyoza met de vlakke zijde naar beneden in een koekenpan. Vul de pan met ongeveer 1 cm water. Doe de deksel op de pan en kook de Gyoza o p hoog vuur. Verwijder de deksel van de pan zodra al het water verdampt is (duurt ±7 min.). Voeg een theelepel olie toe in de pan en bak de onderzijden binnen 1 minuut goed bruin.
Frituren
5 minuten op 175°C.
Stomen
10 minuten stomen boven kokend water.
Stomen, frituren of traditioneel bereiden in de koekenpan, het kan allemaal met de Gyoza. Behalve de veelzijdige wijzen van bereiden, onderscheidt dit product zich ook door de uiteenlopende stijlen van serveren en toepassingen.
TARWEbloem (GLUTEN), 22% witte kool, rettich, aardappel, water, Chinese champignons, paksoy, suiker, aardappelzetmeel, gemodificeerd aardappelzetmeel: E1414, bosui, zout, koriander, witte peper, raapolie, plantaardige olie (SESAMzaad, SOJA), saus (SOJAsaus (SOJAbonen, gemodificeerd maïszetmeel, gistextract), kleurstof: karamel, shiitake (gedroogd))
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 609 / 146 |
Vetten | 1,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 29,6 g |
waarvan suikers | 4,6 g |
Eiwitten | 4,3 g |
Zout | 1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52