Bakken op de bakplaat
De mix met water tot een glad beslag roeren. De crêpeplaat voorverwarmen tot 230°C. Gebruik bakspray of olie om de plaat in te vetten. Gebruik pollepel 8 (125 ml inhoud) om het beslag af te meten voor 1 crêpe. Giet het beslag op de plaat en verspreid deze met een deegspreider in een ronddraaiende beweging over de plaat. Draai om met een spatel als de onderzijde bruin is.
Kant en klare crêpemix waaraan alleen water hoeft worden toegevoegd. Ontwikkeld voor gebruik op een professionele crêpeplaat. Maakt het bakken makkelijk! Het beslag laat zich makkelijk verdelen over de plaat en de crêpes zijn snel gaar. De crêpes blijven soepel na het bakken en zijn daarom ook geschikt om voorruit te bakken en/of koud te serveren.
TARWEBLOEM, magere MELKPOEDER, suiker, 4.5% EIGEELPOEDER (vrije uitloop), gedroogde glucosestroop, dextrose, zout, verdikkingsmiddel (xanthaangom)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1509 / 356 |
Vetten | 3,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 68 g |
waarvan suikers | 11 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0,97 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52