Kadaif-noedels zijn een soort dunne noedels, ze zijn gemaakt van bloem en water dat door een zeef op een hete metalen bakplaat wordt gegoten. Deze noedels, erg dun en lijken op vermicelli of engelenhaar, worden in het Midden-Oosten en rond de Middellandse Zee gebruikt om bepaalde desserts zoals kenafeh en baklava te bereiden.
70% TARWEBLOEM (GLUTEN), water, zonnebloemolie, zout, conserveermiddel (kaliumsorbaat)
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1246 / 298 |
Vetten | 1,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 61,8 g |
waarvan suikers | 0,2 g |
Eiwitten | 8,4 g |
Zout | 0,3 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52