Koken
Kook de pasta in een pan met ruim kokend gezouten water gedurende 1,5 minuut. Zodra de pasta in het water ligt deze los roeren.
pasta (ravioli) (TARWEmeel 37%, gepasteuriseerd vrije-uitloopEI, water), pompoen, salie en pecorino (ricotta (wei uit MELK, zout, citroenzuur), pompoenblokjes 19%, broodkruim (TARWE, ROGGE), pecorino (schapenMELK, zout, leb) 2%, zout, peper wit, salie gesneden 0.01%)
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 830 / 196 |
Vetten | 4,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,7 g |
Koolhydraten | 31 g |
waarvan suikers | 0,9 g |
Eiwitten | 8,9 g |
Zout | 0,82 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52