Croma bevat geen water en is dus snel op temperatuur. Blijf er eventjes bij. Zodra Croma begint te bruinen, kan het vlees in de pan. Croma Baktips • Laat het vlees op kamer temperatuur komen voor je het gaat bakken, zo is het verschil met een hete pan minder groot en blijft het malser. Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast. • Dep het vlees droog voor je het gaat bakken. • Zorg ervoor dat je tijdens het bakken niet met een vork in het vlees prikt. Anders gaan alle lekkere sappen verloren en wordt het vlees droger. • Laat het vlees een paar minuten rusten na het bakken onder aluminiumfolie. Zo blijft het lekker mals. Voor de lekkerste vlees en kip recepten kijk je op croma.nl
Plantaardige oliën (koolzaad, olijf (10%, bestaande uit geraffineerde olijfoliën en olijfoliën van eerste persing), zonnebloem, volledig geharde koolzaad(inwisselende verhoudingen), zout 0,8%, droge MELKBESTANDDELEN, emulgator(SOJALECITHINE), smaakversterkers (mononatriumglutamaat, dinatriumguanylaat, natriuminosinaat), natuurlijke aroma's, vitamine A en D.
Product | ||
Per 100 ml | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 3125 / 782 | 0% |
Vetten | 86 g | 0% |
waarvan verzadigde vetzuren | 8,5 g | 0% |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 57 g | 0% |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 20 g | 0% |
Koolhydraten | 0,5 g | 0% |
waarvan suikers | 0,5 g | 0% |
Eiwitten | < 0,5 g | 0% |
Zout | 0,8 g | 0% |
vitamine A | 449 mcg | 56% |
vitamine D (calciferol) | 6,3 mcg | 126% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52