Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien. Frituren in frituurvet van 175°C. Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten. Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden. Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
De Van Dobben Rundvleesbitterbal heeft een robuust uiterlijk, de romige Van Dobben-rundvleesragout en een krokante korst. Gemaakt van blokjes puur mals rundvlees, echte bouillon en alleen de beste ingrediënten.
Water, TARWEbloem, 16% gekookt rundvlees (72% rundvlees, water, smaakmix (natuurlijk aroma, voedingsvezel, SOJA-eiwitisolaat), zout, kruiden), plantaardige oliën (palm, koolzaad), BOTERvet (bevat MELK), LUPINEmeel, ui, TARWEzetmeel, zout, rundergelatine, bouillonpoeder (plantaardig eiwithydrolysaat, zout, natuurlijk aroma), rundvleesbouillon (natuurlijk aroma, geconcentreerde rundvleesbouillon, zout, suiker, aardappelvlokken, zonnebloemolie, groenteconcentraat (wortel, ui), maltodextrine, citroensapconcentraat, specerij), gistextract, maltodextrine, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), gist, verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, E466), specerijen, suiker, antiklontermiddelen (E341, E551), emulgator (E451), stabilisator (E450), kruiden, uienpoeder, voedingszuur (melkzuur), kurkuma-extract.
E= een door de EU goedgekeurde hulpstof. In een fabriek geproduceerd waar ook {pinda's} worden verwerkt. GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 699 / 167 |
Vet totaal | 8 g |
waarvan verzadigd vet | 4,2 g |
Koolhydraten totaal | 16,4 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
Vezels | 0,5 g |
Eiwit totaal | 7,1 g |
Zout | 1,3 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52