Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien. Frituren in frituurvet van 175°C. Ontdooid: 3,5 minuten. Bevroren: 6 minuten. Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden. Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
De Van Dobben Rundvleesbitterbal heeft een robuust uiterlijk, de romige Van Dobben-rundvleesragout en een krokante korst. Gemaakt van blokjes puur mals rundvlees, echte bouillon en alleen de beste ingrediënten.
Water, bloem (bevat TARWE), gekookt rundvlees 11%, plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), BOTERvet (bevat MELK), zout, ui, rundergelatine, suiker, plantaardig eiwithydrolysaat (raapzaad, maïs, SOJA), glucosestroop, gist, natuurlijke aroma's, gistextract, SOJA-eiwitisolaat, maltodextrine, kruiden en specerijen, dextrose, rundvleesbouillon, plantaardige vezels (aardappel, bamboe, inuline, citroen, limoen), verdikkingsmiddel: E466, invertsuikerstroop, plantaardig eiwit (bevat TARWE), SOJAbonen, aardappelvlokken, groenteconcentraat (wortel, ui), citroensapconcentraat, voedingszuur: melkzuur, kurkuma-extract.
Kan sporen van PINDA bevatten.GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 794 / 189 |
Vetten | 8,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4,1 g |
Koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 1,3 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 6,7 g |
Zout | 1,3 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52