Bakken in oven
Ontdooien: 15 min. Oven voorverwarmen: 230°C. Bakken: 8 - 10 min bij 200°C.
Artisanaal, natuurlijk tarwebroodje in Italiaanse ciabattastijl, met de hand gevouwen en op steen gebakken.
TARWEBLOEM, water, zout, gist, raapzaadolie.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1056 / 249 |
Vetten | 2,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 g |
Koolhydraten | 48 g |
waarvan suikers | < 0,5 g |
Vezels | 2,1 g |
Eiwitten | 8,2 g |
Zout | 1,3 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52