Bakken in oven
Verwarm de oven voor op 200-225°C. Verwijder de folie. De bevroren baguette op de bakplaat plaatsen en afbakken tot de kaas gesmolten is en een goudgele kleur heeft. Elektrische oven: 14-15 min 220°C; Hetelucht oven 15-16 min 200°C
Dr. Oetker Baguette Jambon & Fromage
Bij een baguette denkt u aan een Frans stokbrood. Maar nu is er dé Dr. Oetker Baguette, die méér is dan dat. Dr. Oetker Baguette staat voor Frans genieten met een heerlijke, knapperige baguette die wij voor u al rijkelijk hebben belegd. Dr. Oetker Baguette: voor ieder moment van de dag. Heerlijk als snack, lunch of zelfs voor het diner-moment, bijvoorbeeld gecombineerd met een frisse salade. Een product dat u dus áltijd op het menu kunt zetten.
TARWEMEEL, 15% Edammer KAAS, water, 8% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, aroma, rookaroma), 7.6% SMELTKAAS bereiding (ROOM, KAAS, water, BOTER, zoet WEIPOEDER, smeltzout: natriumcitraat, MELKEIWIT, gejodeerd zout, peper), raapolie, YOGHURT, zure ROOM, gejodeerd zout, bieslook, bakkersgist, gemodificeerd zetmeel, gegrilde uien, palmvet, knoflook, suiker, dextrose, peper, maltodextrine, aroma
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1155 / 276 |
Vet totaal | 13 g |
waarvan verzadigd vet | 5,5 g |
transvetzuren | 0,284 g |
Koolhydraten totaal | 28 g |
waarvan suikers | 2,9 g |
Vezels | 1,77 g |
Eiwit totaal | 11 g |
eiwit plantaardig | 4,3 g |
eiwit dierlijk | 6,6 g |
Zout | 1,34 g |
toegevoegd suiker | 0,05 g |
toegevoegd zout | 0,94 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52