Bakken in oven
Je kunt de gevulde quiche eten na 20 minuten opwarmen in de oven op 180°C. Laat hem 5 minuten afkoelen voordat je hem serveert.
De gebakquiche wordt vervaardigd volgens de Nederlandse bakmethode: hardgeperst bladerdeeg zorgt voor een knapperige textuur en een uitstekendehoudbaarheid na het vullen.
INGREDIENTEN : TARWEbloem (GLUTEN) (EU), margarine (palmvet, water, raapzaadolie, zout,emulgator: E471, voedingszuur: E330), water, zout
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 2211 / 529 |
Vet totaal | 30,04 g |
waarvan verzadigd vet | 15,03 g |
vet enkelvoudig onverzadigd | 11,01 g |
vet meervoudig onverzadigd | 3,07 g |
Koolhydraten totaal | 54,54 g |
waarvan suikers | 1,7 g |
Vezels | 3,4 g |
Eiwit totaal | 8,51 g |
Zout | 0,93 g |
kalium | 0,05 mg |
calcium | 0,46 mg |
ijzer | 0,02 mg |
vitamine A | 0 mcg |
vitamine D (calciferol) | 0 mcg |
vitamine C (ascorbinezuur) | 0 mg |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52