Bakken in oven
Je kunt de gevulde quiche eten na 20 minuten opwarmen in de oven op 180°C. Laat hem 5 minuten afkoelen voordat je hem serveert.
De gebakquiche wordt vervaardigd volgens de Nederlandse bakmethode: hardgeperst bladerdeeg zorgt voor een knapperige textuur en een uitstekendehoudbaarheid na het vullen.
INGREDIENTEN : TARWEBLOEM (GLUTEN) (EU), margarine (palmvet SG, water, raapzaadolie,zout, emulgator: E471, voedingszuur: E330), zout, water
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 2263 / 542 |
Vetten | 30,87 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 12,51 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 13,01 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 4,46 g |
Koolhydraten | 56,27 g |
waarvan suikers | 1,54 g |
Vezels | 3,15 g |
Eiwitten | 8,17 g |
Zout | 1,3 g |
kalium | 126,12 mg |
calcium | 19,09 mg |
ijzer | 0,67 mg |
vitamine A | 0 mcg |
vitamine D (calciferol) | 0 mcg |
vitamine C (ascorbinezuur) | 0 mg |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52