Bereidingsmethode: Frituurpan: Frituur kleine hoeveelheden in de hete olie van 175℃ gedurende 3-4 minuten. Op absorberend papier laten uitlekken.
Ingrediënten: aardappel (96,1%), zonnebloem olie (3,9%), dextrose.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 559 / 133 |
Vetten | 3,9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,37 g |
Koolhydraten | 22,5 g |
waarvan suikers | 1 g |
Eiwitten | 1,9 g |
Zout | 0,1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52