Deze melkchocolade Callets van Callebaut hebben een cacaopercentage van 31,7%. De chocoladedruppels zijn geschikt om te smelten. Met een lage vloeibaarheid van 2 druppels is deze chocolade voornamelijk geschikt voor het mixen en op smaak brengen van mousse, ganache, cremeux en meer. Daarnaast kun je met deze chocolade perfect grote vormen mouleren. De rijke cacaosmaak is uitgebalanceerd en romig met een vleugje karamel. • Ideaal voor het mouleren van grote vormen en het mixen en op smaak brengen van mousse, ganache en cremeux • Uitstekende kristallisatie voor een mooie glans en feilloze kraak • Creëer heerlijke lekkernijen met de chocolade van Callebaut • Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacaobonen uit Ghana, Ivoorkust en Ecuador • Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct Over Callebaut Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Suiker ; volle MELK poeder ; cacaoboter ; cacaomassa ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 2314 / 553 |
Vetten | 34,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 21 g |
Koolhydraten | 52 g |
waarvan suikers | 51 g |
Eiwitten | 7,2 g |
Zout | 0,21 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52