Sinds 1868 wordt TABASCO pepersaus op vrijwel dezelfde manier bereid in Louisiana op Avery Island. De saus wordt verkregen uit rode pepers, zorgvuldig geselecteerd door de Mcllhenny familie. Na de oogst rijpen de pepers drie jaar in eikenhouten vaten, waardoor de specifieke smaak verkregen wordt.
Azijn, rode pepers (19%), zout
Product | |
Per 100 ml | |
Energie (kJ / kcal) | 67 / 16 |
Vetten | 0,7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 1,6 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 1,3 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 1,8 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52