Steam oven: Put the content of the bag into a GN container. Add a little oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3 - 4 minutes.
durum WHEAT semolina, water, cheese mozzarella 8% (MILK, salt), fresh whey cheese ricotta (sweet WHEY, CREAM, skim MILK), CHEESE, EGGS 4,5%, concentrated tomato puree 3%, tomatoes 2,5%, basil, tomato juice 1%, WHEAT flour, salt, dried tomatoes 0,5%, sugar, spices, yeast. With free-range eggs. May contain traces of: mustard, soya.
Product | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 767 / 182 | 1935 / 459 | 23 / 23 |
Vetten | 4,3 g | 11 g | 16% |
waarvan verzadigde vetzuren | 2,5 g | 6,3 g | 32% |
Koolhydraten | 25 g | 63 g | 24% |
waarvan suikers | 3,2 g | 8 g | 9% |
Vezels | 1,6 g | 4 g | 0% |
Eiwitten | 10 g | 25 g | 50% |
Zout | 1 g | 2,5 g | 42% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52