Bakken in oven
Leg de bevroren kippenvleugels op een niet-ingevette bakplaat (met bakpapier) of grillrooster. Bak gedurende 15 minuten of tot ze krokant en goudbruin zijn op 200°C.
Frituren
Frituur de diepgevroren kippenvleugels op 175°C gedurende 4,5 minuten, tot ze knapperig en goudbruin #bruin zijn. Schud 1-2 keer tijdens het frituren.
Kruidige, gemarineerde kippenvleugels. Grote maat vleugels voor meer verwennerij en 100% kwalitatieve kip van Europese oorsprong.
Kippenvleugels (72,5%), marinade (27,5%) (water, maltodextrine, zetmeel, suiker, zout, aroma, kruidenextracten, voedingszuur: citroenzuur, gistextracten, koolzaadolie).
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 781 / 187 |
Vet totaal | 11,5 g |
waarvan verzadigd vet | 2,5 g |
Koolhydraten totaal | 2,2 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
Vezels | 0,5 g |
Eiwit totaal | 18,5 g |
Zout | 1,2 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52