Geschikt voor slagroommachines. Om op te kloppen. Vermijd temperatuurschommelingen. Optimale verwerkingstemperatuur tussen +2°C en +7°C. Installatie van de slagroomzak en het CreamConnect-systeem Openen van de verpakking: Open het karton aan de bovenzijde door de perforatie bij de pijl te verbreken. Haal de slagroomzak uit het karton en leg deze op de werkbank. Aansluiten van de adapter op de slagroomzak: 1. Verwijder de dop van de zak. Steek vervolgens uw wijsvinger door de ring van de verzegeling en trek deze open. Houd de opening van de zak hoog. Zorg ervoor dat bij het aansluiten van het systeem, zoals in de volgende stappen vermeld, er nagenoeg geen lucht in de zak zit. 2. Plaats de CreamConnect-adapter op de opening van de slagroomzak. Druk vervolgens de CreamConnect-adapter stevig in de opening: plaats uw vingertoppen onder de gekartelde ring van de verpakking en uw duimen op de ring van de adapter en druk deze stevig vast. Aansluiten op het slagroomapparaat: 3. Plaats de slagroomzak met de aangekoppelde CreamConnect-adapter in het koelreservoir van uw slagroomapparaat. Sluit het koppelstukje, aan het uiteinde van de slang, op de pomp van het slagroomapparaat aan. Klaar voor gebruik: 4. Het systeem is nu geïnstalleerd. U kunt nu op hygiënisch verantwoorde wijze uw slagroom verwerken. Reinigen: Spoel minstens één maal per dag het systeem volgens de reinigingsprocedure door. 5. Koppel de CreamConnect-adapter van de slagroomzak los. U doet dit door de opening van de zak vast te pakken en de adapter al draaiende uit de opening te trekken. Hiervoor draait u de adapter een 1/4-slag. 6. Leg de adapter in een emmer met warm water en reinigingsmiddel. Vervolg de verdere reinigingsprocedure volgens de specifieke instructies behorende bij uw slagroomapparaat.
Een slagroom die bekend staat om zijn rijke roomsmaak en aantrekkelijke kleur. Een veelzijdige room voor tal van toepassingen. Hoog rendement in een handige bag-in-box Luchtig en toch stevig Volle, zoete roomsmaak
SlagROOM, suiker (12,5%), stabilisator: carrageen
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1601 / 382 |
Vetten | 35 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 25 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 15 g |
Eiwitten | 1,8 g |
Zout | 0,06 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52