Kloppen
Dosering: 1 zakje van 950g voor 2L koud water.1) Meng de mix met het koude water (0-3°C).2) Met een mixer gedurende 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid opkloppen.3) Met een spuitzak portioneren en minstens 90 minuten in de koelkast laten rusten alvorens te serveren. Het aangegeven rendement voor deze mousse is een gemiddeld rendement. Het kan variëren door de gebruikte materialen en de duur van het mixen.
De Alsa Mousse Chocolade Classic is een handige dessertmix voor het bereiden van een klassieke chocolademousse. Zet met dit veelzijdige product de lekkerste desserts op tafel of verras uw gasten met een mousse met intense chocoladesmaak. Eenvoudig in gebruik, meet luchtige mousse als resultaat.
Ingrediënten: Chocoladepoeder 38% (suiker, cacao), chocolade 17% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, MELKPOEDER, MELKVET, natuurlijk vanillearoma), suiker, volledig gehard kokosnootvet, magere MELKPOEDER, MELKSUIKER, varkensgelatine, emulgatoren (E472a, E471), MELKEIWITTEN, maïszetmeel, zout, stabilisatoren (E401, E464), voedingszuur (citroenzuur), aroma's. Kan gluten en ei bevatten.
Na bereiding | |
Per 100 ml | |
Energie (kJ / kcal) | 280 / 66 |
Vetten | 2,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,8 g |
Koolhydraten | 8,4 g |
waarvan suikers | 8,1 g |
Vezels | 0,6 g |
Eiwitten | 2,3 g |
Zout | 0,11 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52