Meerdere bereidingswijzen
Zo maak je 'm klaar IN EEN PAN Leg de rookworst - in de gesloten binnenzak - een kwartier in heet, maar niet kokend water. Laat de worst nog een minuutje liggen alvorens 'm aan te snijden IN DE MAGNETRON Haal de rookworst uit de buitenverpakking, prik een gaatje in de binnenverpakking en verwarm 'm 2,5 minuut op 500 Watt. Laat de worst een minuutje liggen alvorens 'm aan te snijden. Eet smakelijk!
Unox Rookworst Traditioneel is een kruidige, sappige worst. De worst staat bekend om de karakteristieke volle en stevige smaak. Op te warmen in een pan met water, magnetron, combi-steamer, warmtebrug, au bain-marie, warmtekast.. De rookworst heeft 1 ster van het Beter Leven keurmerk. Lekker bij gerechten zoals stamppotten, stoofschotels en winterse soepen. De rookworst is zeer geschikt als snack, stevig tussendoortje of op een broodje.
Varkensvlees1 79%, water, varkensseperatorvlees1 11%, zout, rundercollageen, mineraal zout (kaliumchloride), natuurlijk aroma, stabilisator (E452, E451), voedingszuur (citroenzuur), antioxidant (natriumascorbaat, extracten van rozemarijn), rookaroma, conserveermiddel (E250). 1Beter Leven 1 ster
Product | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 1183 / 283 | 1183 / 283 | 14 / 14 |
Vetten | 26 g | 26 g | 37% |
waarvan verzadigde vetzuren | 9,9 g | 9,9 g | 50% |
Koolhydraten | < 0,5 g | < 0,5 g | 1% |
waarvan suikers | < 0,5 g | < 0,5 g | 1% |
Vezels | < 0,5 g | < 0,5 g | 0% |
Eiwitten | 13 g | 13 g | 26% |
Zout | 1,7 g | 1,7 g | 28% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52