Meerdere bereidingswijzen
Alsa Vanillesaus kan zowel warm als koud worden gebruikt. Voor warm gebruik de Vanillesaus langzaam verwarmen in de pan of magnetron. Roer de saus tussendoor even door en laat deze niet koken. Ook kan de Vanillesaus ook au bain-marie worden opgewarmd.
De vloeibare Vanillesaus van Alsa is een kant-en-klare romige saus. Serveer deze saus met versgebakken apfelstrudel of bij ijs, gebak of taarten. De vanillesaus kan zowel warm als koud geserveerd worden en is van professionele kwaliteit. De vloeibare Vanillesaus van Alsa is geschikt voor mensen met een glutenvrij of vegetarisch diner en biedt talloze variatiemogelijkheden.
Ingrediënten: Water, plantaardige oliën (volledig geharde kokos, palm), suiker, KARNEMELKPOEDER, magere MELK, gemodificeerd tapiocazetmeel, stabilisatoren (E460(i), E466, E415, E412), aroma, emulgator (E471), kleurstof (E160a(ii)), extract van vanillestokje (0,02%).
Product | |
Per 100 ml | |
Energie (kJ / kcal) | 1146 / 273 |
Vetten | 21 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 15 g |
transvetzuren | 0,11 g |
cholesterol | 0,55 mg |
Koolhydraten | 19 g |
waarvan suikers | 17 g |
Vezels | 0,5 g |
Eiwitten | 2,4 g |
Zout | 0,14 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52