Meerdere bereidingswijzen
Breng het water aan de kook. - Draai het vuur lager en voeg de benodigde hoeveelheid poeder al roerend toe met behulp van een garde. - Laat 5 min. doorkoken en de soep is klaar.
Knorr Professional Mexicaanse Chilisoep was voorheen Knorr Supérieur Mexicaanse Tomaten-Bonensoep. Deze wereldse soep heeft een smaak van bruine bonen, tomaat en linzen. Het poeder is een goede basis voor een lekkere soep en biedt ruimte voor eigen creativiteit. Deze vegetarische soep is vrij van smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen. Het product kan aangelengd worden tot 11,5 liter soep en is diepvries en au bain-marie stabiel. Het Knorr Professional-assortiment biedt een brede range aan klassieke én wereldse soepen.
Maltodextrine, aardappelzetmeel, tomatenpuree¹ (10%), aroma's, zout, suikermaïs (5%), suiker, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, gistextract, paprika¹, rode paprika¹ (2%), mineraalzout (kalium), groene paprika, geroosterde ui¹ (1,2%), uisapconcentraat¹ (0,9%)%, magere cacao, koriander, komijn, rode chilipeper (0,2%), zonnebloemolie, rode bietensap, voedingszuur (citroenzuur). Kan gluten, ei, soja, melk, selderij en mosterd bevatten. Geschikt voor veganisten. ¹ Duurzaam geteelde ingrediënten.
Na bereiding | Product | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 131 / 31 | 361 / 86 | 0% | 1445 / 343 |
Vet totaal | < 0,5 g | 1,2 g | 2% | 4,8 g |
waarvan verzadigd vet | < 0,1 g | < 0,2 g | 1% | 0,9 g |
Koolhydraten totaal | 6 g | 17 g | 7% | 67 g |
waarvan suikers | 1,3 g | 3,6 g | 4% | 14 g |
Vezels | < 0,5 g | 1,1 g | 0% | 4,4 g |
Eiwit totaal | 0,7 g | 1,9 g | 4% | 7,8 g |
Zout | 0,61 g | 1,7 g | 28% | 6,6 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52