Bakken in oven
Roer de MonChou met een mixer met garden op de laagste stand glad en meng dit met de crème fraiche tot een glad mengsel. Voeg de eieren en de mix toe en meng dit gedurende 1/2 minuut op de laagste stand tot een gladde massa. Giet de massa over de kruimelbodem in de springvorm. Bak de Cheesecake 50-60 minuten. Laat de Cheesecake in de bakvorm goed afkoelen (ca. 1½ uur) op een rooster en plaats deze daarna minimaal 1½ uur in de koelkast.
Geen bereiding noodzakelijk
Vegan: Benodigdheden (voor 1 taart Ø 22 cm) : Voor 200 g cheesecakemix : 750 g sojayoghurt, 35 g No egg, 150 ml water, 1/2 theelepel Dr. Oetker vanille extract. Bereiding: Roer de sojayoghurt en de met water opgeloste No egg met een mixer met garden op de laagste stand glad. Voeg eventueel Dr. Oetker vanille extract toe en meng dit gedurende 1/2 minuut op de laagste stand tot een gladde massa. Giet de massa over de kruimelbodem in de ingevette springvorm. Bak de Cheesecake 60-80 minuten op 120°C. Laat de Cheesecake in de bakvorm goed afkoelen (ca. 1½ uur) op een rooster en plaats deze daarna minimaal 1½ uur in de koelkast.
Gemakkelijk & snel, eindeloze variaties!
Of u nu een klassieke New York Style cheesecake of een van de vele (smaak)varianten hierop wilt maken: deze mix vormt de ideale basis.
suiker, TARWEBLOEM, dextrose, gemodificeerd zetmeel, zout, voedingszuur (citroenzuur), natuurlijk vanillearoma, verdikkingsmiddel (xanthaangom), aroma's
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1615 / 380 |
Vet totaal | 0,2 g |
waarvan verzadigd vet | 0 g |
Koolhydraten totaal | 92 g |
waarvan suikers | 78 g |
Eiwit totaal | 1,6 g |
Zout | 0,58 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52