Au bain-marie
Al roerend opwarmen voor gebruik tot een temperatuur van ca. 35-40 graden Celsius. Verwerken bij een temperatuur van ca. 32 graden Celsius.
Dit blok heeft de smaak van pure chocolade
Het product kunt u smelten in uw au-bain-marie dispenser, waarna u kunt dippen voor een krokante laag met chocoladesmaak om uw softijsje.
Kokosvet, suiker, palmvet, cacaopoeder , emulgator E322 (zonebloemlecitine), natuurlijk vanille aroma
Product wordt gemaakt in fabriek waar ook noten worden verwerkt!GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 2747 / 662 |
Vet totaal | 57,03 g |
waarvan verzadigd vet | 52,67 g |
Koolhydraten totaal | 31,39 g |
waarvan suikers | 30,65 g |
Vezels | 3,92 g |
Eiwit totaal | 2,9 g |
Zout | 0,14 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52