Bakken in oven
Vanuit de diepvries in de oven op de plaat. Hete lucht (rode functie) op 220°C. Bak op 20% (vocht) ca. 8-10 minuten.
Bakken in vet
Bak de burgers direct vanuit de diepvries met een beetje vet op een lage tot middelhoge warmtebron ca. 8 minuten per kant
Barbecuen
Bak de burgers op een dichte plaat of in een grillbakje. Bak de burgers direct vanuit de diepvries met een beetje vet op een lage tot middelhoge warmtebron ca. 8 minuten per kant
Frituren
3 tot 4 minuten op 180°C
De spinazieburger heeft een zonnige Mediterrane smaak, waarbij de pijnboompitten zorgen voor een goede bite. Spinazie is een lentegroente wat van nature veel ijzer bevat. In combinatie met de roomkaas, bevat de burger veel eiwitten, waardoor het prima als vleesvervanger kan dienen volgens de normen van de Voedinsgcentrum. De spinazieburger bevat relatief veel ijzer, wat afkomstig is uit de spinazie. IJzer is belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam.
spinazie 45%, havervlokken BIO (HAVER, GLUTEN), ui, roomkaas (MELK), crème fraiche (MELK), EI beter leven 3 sterren , gedroogde tomaat, pijnboompitten, SPELTMEEL BIO (GLUTEN), zout, knoflook poeder, zwarte peper, verse kruiden.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 736 / 179 |
Vet totaal | 9,1 g |
waarvan verzadigd vet | 3,9 g |
Koolhydraten totaal | 16 g |
waarvan suikers | 3,6 g |
Vezels | 3,7 g |
Eiwit totaal | 6,4 g |
Zout | 0,98 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52