Bakken in oven
Vanuit de diepvries in de oven op de plaat. Hete lucht (rode functie) op 220°C. Bak op 20% (vocht) ca. 8-10 minuten.
Bakken in vet
Bak de burgers direct vanuit de diepvries met een beetje vet op een lage tot middelhoge warmtebron ca. 8 minuten per kant.
Barbecuen
Bak de burgers op een dichte plaat of in een grillbakje. Bak de burgers direct vanuit de diepvries met een beetje vet op een lage tot middelhoge warmtebron ca. 8 minuten per kant
Frituren
3 tot 4 minuten op 180°C
De bietenburger is stevige burgers met een goede bite. Smaakvol en smeuïg door gebruik van verse bieten en saladekaas. De bietenburger heeft een extra lage foodprint doordat de bieten zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen geteeld worden in de Bollenstreek. De combinatie van ingrediënten zorgt er voor dat de voedingswaarde voldoet aan de normen voor vleesvervangers volgens het Voedingscentrum. Bieten bevatten van nature veel nitraat. Nitraat heeft een positieve werking op de doorbloeding van de spieren, waardoor het lichaam meer zuurstof krijgt. Mogelijk verbeterd dit de prestatie en het uithoudingsvermogen.
Bieten 43%, Havervlokken BIO (HAVER, GLUTEN), Witte kaas (MELK, LACTOSE), Ui, Speltmeel BIO (SPELT, GLUTEN), Ei beter leven 3 sterren (EI), Zout, Peper zwart, knoflook poeder
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 743 / 179 |
Vet totaal | 6,4 g |
waarvan verzadigd vet | 3,3 g |
Koolhydraten totaal | 19 g |
waarvan suikers | 3,6 g |
Vezels | 3,6 g |
Eiwit totaal | 8,5 g |
Zout | 0,8 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52